Appartement huren: Javastraat in Den Haag

  • 88 m2
  • 3 kamers
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Dit luxe maisonnette appartement (ca. 88 m2) met veel privacy is uniek. Hartje centrum Den Haag met zonnige terras/balkon

INDELING
Gezamelijke entree, lift naar de 1e verdieping. Ruime woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur. De woonkamer geeft tevens toegang tot het zonnige terras.
2e verdieping 1 ruime slaapkamer en 1 logeer/studeerkamer, luxe badkamer met ligbad en separate douche.
Luxe opleverniveau met o.a. vloerverwarming/keramiek vloer, luxe keuken en sanitair, inclusief meubilair, aanwezige raamstoffering en verlichtingsarmaturen.
Energielabel en plattegrond volgt.

Het complex beschikt over een afgesloten parkeerterrein met gezamenlijke fietsenstalling.

BIJZONDERHEDEN:
- volledig gerenoveerd
- 2 slaapkamers
- hoog opleverniveau met o.a. vloerverwarming, luxe keuken en sanitair, keramiek vloer. Inclusief aanwezige raamstoffering en verlichtingsarmaturen.
- optie tot parkeerplaats op prive parkeerterrein
- gezamenlijke fietsenstalling

EXTRA INFORMATIE:
-Huurprijs: € 2.500,- per maand
-Servicekosten € 150,- per maand (o.a. Ziggo abonnement voor internet via access points, serviceabonnement CV/liftinstallatie/hydrofoor/schoonmaak alg ruimtes/glasbewassing buitenzijde voorgevel)
-Het appartement beschikt over eigen nutsvoorzieningen. Bewoners kunnen zelf kiezen voor een TV abonnement bij Ziggo. Dit maakt geen onderdeel uit van de servicekosten.
-Parkeerplaats € 150,- per maand (op aanvraag)
-Borg: 1x de bruto huurprijs

OMGEVING
Op een steenworp afstand van de binnenstad bevind je je in de Archipelbuurt en Willemspark; gezellige, monumentale en rustige wijken die worden omringd door levendige grachten en parken.
De wijk Archipelbuurt, ook wel Indische buurt genoemd, is een compacte wijk met verschillende typen woningen: van grote panden uit het eind van de 19e eeuw en hofjeswoningen rond de Javastraat tot nieuwbouw aan de Burgemeester Patijnlaan.
Je dagelijkse boodschappen doe je in de Bankastraat en in de kleurrijke Frederikstraat, Javastraat en Denneweg. Daar vind je een grote diversiteit aan lifestyle-, design-, kunst-, antiek-, beauty- en modezaken. Niet alleen overdag maar ook ‘s avond kun je hier volop genieten bij de sfeervolle cafés, terrassen en restaurants. Vanuit dit winkelgebied loop je via het Lange Voorhout zo naar de binnenstad.
Groen vind je in de Archipelbuurt vooral aan de randen van de wijk en langs de grote doorgaande wegen zoals de Burgemeester Patijnlaan. In Willemspark is vooral veel groen rondom de villa’s bij Plein 1813. Voor een heerlijke wandeling hoef je niet ver te reizen. Je bent vanuit deze wijken namelijk zo in de Scheveningse Bosjes, park Sorghvliet of het Westbroekpark. Hier kun je heerlijk wandelen, sporten, bootje varen of in de zomer genieten van een culinair festival zoals de Parade of TREK. Ook het Haagse Bos ligt om de hoek. En met de fiets ben je in een mum van tijd op het strand bij Scheveningen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Archipelbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart