Appartement huren: niet meer beschikbaar Javastraat in Den Haag

  • 273 m2
  • 6 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Prachtig, luxe gerenoveerde woning (dubbel benedenhuis) met 4 slaapkamers, 3 badkamers en privé achtertuin op het westen en optionele privé parkeerplaats gelegen in de geliefde (en zeer centraal gelegen) Archipel wijk.

LET OP: op dit moment wordt de woning verbouwd en zijn de foto's een impressie van een vergelijkbaar appartement. De woning zal volledig worden afgewerkt bij oplevering.

INDELING:
Begane grond:
Entree op straatniveau in een prachtige open hal. Entree woning, gang met separaat toilet en toegang tot de eerste twee slaapkamers waaronder de grote hoofdslaapkamer met aangrenzende walk-in closet, complete badkamer met inloopdouce en ligbad en extra slaap/werk- en of gastenkamer met eigen badkamer.Royale woon- en eetkamer met directe toegang tot achtertuin. Luxe hoogglans keuken, composiet werkblad inclusief inbouw apparatuur waaronder Quooker en koffiemachine.

Souterrain:
Trap vanuit de woonkamer naar souterrain. 2 slaapkamers, grote complete badkamer met ligbad, dubbele wastafel en wasruimte met opstelplaats voor wasmachine/ - droger en het separaat toilet. Tevens bevind zich hier ook een extra berging/ opslagruimte.

BIJZONDERHEDEN:
- volledig gerenoveerd
- 4 slaapkamers waarvan 1 met een inloopkast ensuite
- kantoor/studeer kamer
- 3 badkamers
- 3 toiletten
- opleverniveau: hoog opleverniveau met o.a. vloerverwarming, luxe keuken en sanitair, keramiek vloer. Inclusief aanwezige raamstoffering en verlichtingsarmaturen.
- op het achtergelegen parkeerterrein is nog één parkeerplaats beschikbaar, deze biedt direct toegang tot de woning via het terras. Huurprijs € 150,- per maand.
- gezamenlijke fietsenstalling

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs per maand € 4.500, = exclusief g/w/e + tv/internet
- voorschot algemene servicekosten € 150,- per maand (o.a. Ziggo abonnement voor internet via access points, serviceabonnement CV/liftinstallatie/hydrofoor/algemeen verbruik water/elektra/schoonmaak alg ruimtes/lift/glasbewassing voorgevel incl. algemene ruimtes)
- waarborgsom van 01 maand bruto huur à € 4.650, =
- minimaal 12 maanden

OMGEVING
Op een steenworp afstand van de binnenstad bevind je je in de Archipelbuurt en Willemspark; gezellige, monumentale en rustige wijken die worden omringd door levendige grachten en parken.
De wijk Archipelbuurt, ook wel Indische buurt genoemd, is een compacte wijk met verschillende typen woningen: van grote panden uit het eind van de 19e eeuw en hofjeswoningen rond de Javastraat tot nieuwbouw aan de Burgemeester Patijnlaan.
Je dagelijkse boodschappen doe je in de Bankastraat en in de kleurrijke Frederikstraat, Javastraat en Denneweg. Daar vind je een grote diversiteit aan lifestyle-, design-, kunst-, antiek-, beauty- en modezaken. Niet alleen overdag maar ook ‘s avond kun je hier volop genieten bij de sfeervolle cafés, terrassen en restaurants. Vanuit dit winkelgebied loop je via het Lange Voorhout zo naar de binnenstad.
Groen vind je in de Archipelbuurt vooral aan de randen van de wijk en langs de grote doorgaande wegen zoals de Burgemeester Patijnlaan. In Willemspark is vooral veel groen rondom de villa’s bij Plein 1813. Voor een heerlijke wandeling hoef je niet ver te reizen. Je bent vanuit deze wijken namelijk zo in de Scheveningse Bosjes, park Sorghvliet of het Westbroekpark. Hier kun je heerlijk wandelen, sporten, bootje varen of in de zomer genieten van een culinair festival zoals de Parade of TREK. Ook het Haagse Bos ligt om de hoek. En met de fiets ben je in een mum van tijd op het strand bij Scheveningen.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Archipelbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart