Apartment for rent: no longer available Noordeinde in Den Haag

  • 110 m2
  • 4 rooms
  • 30 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Den Haag. You can contact the advertiser if you have any questions.

Charmant en ruim 4-kamer appartement met 2 badkamers en een terras met uitzicht over de Koninklijke Stallen in een monumentaal pand midden in het centrum van Den Haag. Dit moderne appartement wordt volledig gemeubileerd geleverd.

INDELING:
Entree op straatniveau, gemeenschappelijke hal, trap naar de tweede verdieping. Entree van het appartement, hal die leidt naar de lichte woonkamer met open keuken. De moderne L-vormige is voorzien van alle inbouwapparatuur. Twee slaapkamers, beide voorzien van een tweepersoonsbed. Derde slaapkamer die in gebruik is als inloopkast. Twee badkamers zijn aanwezig.

BIJZONDERHEDEN:
- volledig gemeubileerd
- 3 slaapkamers
- 2 badkamers
- 110m2
- 1 walk-in-closet
- terras met uitzicht op de Koninklijke Stallen
- beschikbaar vanaf 01 juli 2022

EXTRA INFORMATIE:
- huurprijs exclusief g/w/e +tv/internet à € 2.300, = inclusief meubilering
- waarborgsom 01 maand bruto huurprijs

WIJK
De wijk Centrum is bruisend en veelzijdig en bekend van onder andere het Binnenhof, de Hofvijver, Paleis Noordeinde en de Koninklijke stallen. Je vindt er veel winkels, horeca, uitgaangs gelegenheden, culturele instellingen en musea. Moderne hoogbouw vormt de indrukwekkende skyline van Den Haag. In de oude binnenstad met monumentale panden, statige lanen en sfeervolle pleinen kun je eindeloos slenteren en verdwalen in de kleine straatjes en intieme hofjes. Het Centrum is ook de plek voor grootschalige evenementen op het Malieveld, rondom de Hofvijver en op het Lange Voorhout. De pleinen en straten ademen elk een eigen sfeer en je vindt er veel mooie openbare binnentuinen. Wonend in het Centrum heb je alle voorzieningen die je maar kan wensen onder handbereik. In de autoluwe en historische kern vind je bekende internationale ketens op loopafstand van hippe modeboetieks, ambachtelijke winkeltjes en conceptstores. Bijzonder zijn ook de Haagse passage en Chinatown. Zin in een terrasje pakken of lekker stappen? Dat kan uitstekend op het Plein of de Grote Markt. Verscholen tussen Paleis Noordeinde, de Koninklijke Stallen en het Koninklijk Archief ligt de prachtige Paleistuin waar je heerlijk kunt picknicken. Wil je even ontsnappen aan alle hectiek van de stad? Het nabijgelegen Haagse Bos is een heerlijk stadsbos om te wandelen en te luieren.
(https://wonenindenhaag.nl/)

Read more with an subscription!

General information

City Den Haag
District/Neighbourhood: Kortenbos
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map