Berekent Appartement-DenHaag makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding ApartmentDen Haag is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Apartmentaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. ApartmentDen Haag bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Apartmentaanbieders in Den Haag vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Apartment in Den Haag. Een Apartmentaanbieder kan gratis een Apartment plaatsen in Den Haag. Huurders kunnen ook gratis een Apartmentoproep plaatsen in Den Haag, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Apartment in Den Haag, huurders kunnen ook reageren op Apartments in Den Haag. Op www.Appartement-DenHaag.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op ApartmentDen Haag of te reageren op een advertentie van een Apartment in Den Haag.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Apartment kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Den Haag, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Den Haag kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Apartmentaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

ApartmentDen Haag raadt je aan om vooraf te vragen aan de Apartmentaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je het Apartment afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

All FAQs