Appartement huren: niet meer beschikbaar Ananasstraat in Den Haag

  • 120 m2
  • 5 kamers
  • 02 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gelegen in de Vruchtenbuurt op de 1e en 2e etage een net en luxe gerenoveerd en volledig gemeubileerd 5 kamer dubbel bovenhuis van ca.: 120 m2.

Indeling:
Entree op begane grond, gang met meterkast en trap naar 1e etage, ruime hal met apart toilet met fontein. Openslaande deuren naar ruime en lichte L-vormige woonkamer van 2.30 x 3.06 en 3.58 x 10.22 met open haard en een open (maar toch aparte) U- vormige keuken van: 3.54 x 2.08 voorzien van (inbouw)apparatuur (vaatwasser, afzuigkap, 6 pits fornuis met oven, magnetron, koelkast en vriezer). Openslaande deuren naar achtergelegen balkon van ca. 8 m2.

Via de hal trap naar 2e etage, alwaar overloop met ketelkast, slaapkamer 1 aan de voorzijde van ca.: 2.42 x 2.11, slaapkamer 2 aan de voorzijde van ca.: 3.39 x 3.28. Ruime badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel, designradiator en tweede toilet. Slaapkamer 3 aan de achterzijde van ca.: 4.41 x 3.41 met openslaande deuren naar balkon aan de achterzijde van 0.90 x 5.5. Slaapkamer 4 aan de achter zijde van 3.54 x 2.09 met openslaande deuren naar achtergelegen balkon.

Woning is gelegen in rustige woonwijk nabij verschillende winkels (Appelstraat en Savornin Lohmanplein) en het openbaar vervoer. Huurprijs is inclusief meubilering, exclusief nutsvoorzieningen.

Aanwezig:
- CV
- Houten vloer
- Dubbelglas
- Keuken apparatuur
- Meubels
- Ligbad
- 2 Balkons

Voorwaarden:
- Max. 1 huishouden
- Min. 1 jaar contract
- 1 maand borg
- Geen huisdieren toegestaan
- Kosten servicepakket Vesting Vastgoed (max. 332,75 incl. BTW - zie onze regels en voorwaarden)

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Vruchtenbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart