Appartement huren: niet meer beschikbaar Herengracht in Den Haag

  • 91 m2
  • 3 kamers
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gelegen op de 2e etage aan de achterzijde in het centrum van Den Haag een compleet gemeubileerd 3 kamer appartement van 90 m2.

Indeling:
Gemeenschappelijk entree op begane grond, lift / trap naar 2e etage, entree gemeenschappelijke ruimte welke toegang bied tot het appartement aan de achterzijde. Entree appartement, lange gang waarin apart toilet met fontein en ketelkast met wasmachine aansluiting.

Slaapkamer 1 aan de voorzijde van ca.: 2.7 x 4.8 m2, badkamer van ca.: 2.7 x 2 met dubbele wastafel met meubel, douche, bad en designradiator, en wasmachine en droger. Slaapkamer 2 aan de achterzijde van ca.: 3.5 x 3.2 m2 met toegang tot terras.

Lichte woonkamer aan de achterzijde van ca.: 42 m2 met een open (maar toch aparte) luxe keuken van ca.: 4 m2 voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser met toegang tot terras.

De kelder is via de gemeenschappelijke entree bereikbaar per lift / trap en daar bevindt zich een algemene fietsenberging.

Woning is klaar om te betrekken en gelegen in het centrum, nabij verschillende winkels, horecagelegenheden en het openbaar vervoer (Centraal Station). Huurprijs is incl. € 45 servicekosten, EXCLUSIEF nutsvoorzieningen.

Aanwezig:
- CV
- Laminaat
- Dubbelglas
- Keuken apparatuur
- Video intercom
- Bad
- Wasmachine en droger
- Meubilering
- Fietsenberging
- Lift
- Buitenruimte

Voorwaarden:
- Max. 1 huishouden
- Min. 1 jaar contract (korter in overleg)
- 1.5 maand borg
- Geen huisdieren toegestaan
- Optioneel extra services Vesting Vastgoed (uurtarief of servicepakket - zie regels en voorwaarden)

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Uilebomen
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart