Appartement huren: niet meer beschikbaar Van Vlotenstraat in Den Haag

  • 64 m2
  • 3 kamers
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Aan een rustige straat gelegen recent gerenoveerde portiekwoning op de derde woonlaag van 64m² direct te betrekken!. De woning heeft twee slaapkamers, een strakke gerenoveerde badkamer een luxe keuken met onder andere een inbouwkoelkast, een oven en een vaatwasser. Ook beschikt de woning over een balkon. . Het NS-station Hollands Spoor en de Haagse Hogeschool liggen dichtbij deze woning. Ook alle denkbare voorzieningen liggen binnen loopafstand.

Entree woning middels open portiek met trap naar 1ste etage; hal met meterkastkast (6 groepen + als) en trap naar de tweede etage; gang met separaat toilet; inpandige berging (2.44 x 1.06/0.79) met opstelplaats c.v. ketel (2017); slaapkamer I (2.31 x 1.99) aan de straatzijde; woon- eetkamer (4.54 x 3.32) aan de straatzijde; slaapkamer II (4.32 x 2.72) met toegang tot het balkon (4.11 x 0.79) met balkonkast gelegen op het noordoosten; gesloten keuken (2.97 x 1.87) v.v. van allerhande inbouwapparatuur en eveneens toegang tot het balkon; badkamer (2.78 x 1.67) met ligbad, twee wastafels en wasmachineaansluiting.

Balkon (4.11 x 0.79) met kast gelegen op het noordoosten.

Let op : Voor de bewoning van deze woning is een huisvestigingsvergunning verplicht, kijk voor de voorwaarden op

https://www.denhaag.nl/nl/vergunningen-en-ontheffingen/woonvergunningen/huisvestingsvergunning-aanvragen.htm

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Laakkwartier-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart